Martipan Eccles tarte
Reteta Marzipan Eccles tarte pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,65 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără lactate și lacto ovo are 742 calorii, 11g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. 142 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți cuișoare măcinate, ou, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarte Cu Zmeură-Marțipan, Marțipan De Casă (Marțipan Fiert), și Prăjituri Eccles.
Instrucțiuni
Se amestecă fructele uscate, mărul sau perele rase, zahărul Demerara, marțipanul, cuișoarele și scorțișoara.
Apoi asamblați tarte una câte una. Înjumătățiți o bucată de patiserie și întindeți fiecare jumătate într-un cerc cu grosimea unei bucăți de 50p pe o suprafață făinoasă. Puneți o șesime din umplutură în centrul unui cerc într-o grămadă.
Ungeți marginile cu ou și ridicați al doilea cerc de patiserie deasupra. Apăsați ușor pe fructe pentru a împinge cât mai mult aer posibil. Apăsați marginile de patiserie pentru a sigila. Utilizați un castron de dimensiuni adecvate, sticlă etc. pentru a vă ajuta să tăiați marginile într-un cerc îngrijit. În această etapă, puteți acoperi și răci torturile peste noapte sau puteți îngheța timp de 1 lună. Dezghețați înainte de a continua.
Periați cu ou bătut, apoi faceți trei tăieturi mici cu un cuțit la rând. Repetați cu restul de patiserie și umplutură.
Introduceți torturile în frigider în timp ce încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Când cuptorul este frumos și fierbinte, periați torturile peste tot cu ou și presărați fiecare cu puțin mai mult zahăr.
Coaceți timp de 20-25 de minute, până devin aurii, apoi mâncați cald cu înghețată sau cremă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.