Martini Mahimahi
Martini Mahimahi este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 208 calorii. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână măsline umplute cu pimiento, marinată martini, gin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 10%. Încercați Creepy Eyeball Martini (Lychee Matchan și Blood Orange Martini), Unt de arahide și jeleu Martini (alias PB & J Martini), și Mahimahi BLT pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează peștele cu sare și piper. Pune într-un 1-gal. pungă de plastic resigilabilă și adăugați marinată. Sigilați punga și marinați la temperatura camerei aproximativ 20 de minute.
Scurgeți, salvați usturoiul și aruncați marinada. Ștergeți peștele și usturoiul cu prosoape de hârtie pentru a evita picurarea alcoolului lângă căldură.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pește, usturoi și măsline. Gatiti pestele pana se rumeneste pe o parte, 3 pana la 4 minute. Întoarceți și gătiți până când sunt fierte, dar încă umede în centru, încă 2 până la 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și transferați peștele într-un platou, lăsând usturoiul și măslinele în tigaie.
Se toarnă suc de lămâie și bulion de pui în tigaie și se amestecă pentru a ridica bucăți maro, apoi se amestecă vermut și gin. Întoarceți tigaia la foc mare și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute. Se amestecă untul pentru a se îngroșa.
Se toarnă sosul cu măsline și usturoi peste pește.