Martini de piersici cu ardei iute din grădină
Nevoie de o băutură fără gluten, primară și vegană? Martini de piersici cu ardei iute din grădină ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chile, gin de calitate superioară, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Salsa de piersici cu ceapă roșie murată și ardei iute Serrano, Peach Martini, și Peach Martini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți șase pahare de martini cu gheață, apoi apă; lăsați să stea până când paharele sunt foarte reci, aproximativ 5 minute (sau răciți-le, goale, la congelator). Între timp, pentru fiecare băutură, împingeți 1 sau 2 felii de piersică albă coaptă și 1 felie de chile fierbinte proaspăt (încercați un jalapeo roșu sau verde sau un chile Thailandez) pe o frigăruie mică sau o scobitoare.
Presărați ușor piersicile cu sare kosher. Goliți paharele și turnați 1 până la 2 lingurițe de vermut uscat în fiecare. Rotiți pentru a acoperi sticla, apoi turnați și aruncați cea mai mare parte a vermutului. Umpleți un agitator de martini cu 3 căni cu cuburi de gheață și adăugați 1 1/2 căni de gin sau vodcă de calitate superioară. Sigilați și agitați până la rece, de 4 până la 6 ori. Se strecoară în pahare.
Garnisiți fiecare cu o frigăruie de piersici-chile.