Martini Cu Mere Virgine Condimentate

Spiced Virgin Apple Martini ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 186 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, prăjituri gingersnaps, bețișoare de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Martini Cu Mere Virgine Condimentate, Insulele Virgine Sare Condimentată, și Bourbon condimentat, bere și Martini de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță mică, combinați 1/2 cană de zahăr, 1/2 cană de apă, suc de lămâie, bețișoare de scorțișoară și ghimbir confiat. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul și siropul ajunge la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute. Se răcește la temperatura camerei. Se strecoară și se transferă într-un castron mic. (Se poate face cu 2 zile în avans).
Se toarnă 1/4 cană de sirop de scorțișoară într-un ulcior mare.
Așezați siropul rămas într-un castron puțin adânc.
Grind gingersnaps și restul de 1 lingură de zahăr într-un mini procesor la firimituri fine. (Alternativ, cookie-urile pot fi plasate într-o pungă de plastic resigilabilă și zdrobite cu un știft de rulare sau fundul unei cratițe mici.)
Turnați firimiturile într-un al doilea bol superficial.
Scufundați marginea fiecărui pahar de martini în siropul de scorțișoară. Scufundați jantele umezite în firimiturile de prăjituri de mai multe ori pentru a acoperi.
Se amestecă concentratul de suc de mere și cidrul de mere spumant în ulcior.
Se toarnă în paharele pregătite și se ornează cu felii de mere.