Marshmallows Cu Malț De Ciocolată
Ciocolata Malt bezele ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 94 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Marshmallows De Ciocolată-Malț, Budinca De Malț De Ciocolată Pops: Perfecțiune De Malț Înghețată, Fudgy, și Cupcakes de malț de ciocolată cu glazură de malț de ciocolată.
Instrucțiuni
Înveliți ușor o tigaie de 8 pe 8 inci cu spray de gătit.
Bateți împreună gelatina și apa rece într-un castron mic și lăsați-o să se înmoaie timp de 5 minute.
Faceți siropul de malț de ciocolată. În vasul unui mixer electric, bateți împreună pudra de cacao, laptele praf malț, apa fierbinte și siropul de porumb până la omogenizare.
Puneți vasul pe mixer și montați-l cu accesoriul pentru tel.
Se amestecă împreună zahărul, siropul de porumb, apa și sarea într-o cratiță medie la foc mare. Se fierbe, amestecând ocazional, până când temperatura ajunge la 248 F până la 250 F. Între timp, cuptorul cu microunde gelatina la mare până se topește complet, aproximativ 30 de secunde, și se toarnă în siropul de ciocolată. Setați mixerul la scăzut și mențineți-l în funcțiune în timp ce verificați siropul de zahăr.
Când siropul ajunge la 248-250-l, turnați-l încet în vasul mixerului. Măriți viteza la mediu și bateți timp de 5 minute. Creșteți la mediu-înalt și bateți încă 5 minute. Creșteți la cea mai mare setare și bateți încă 3 până la 5 minute, adăugând vanilia în ultimul minut. Marshmallow-ul finit va fi triplat în volum.
Se toarnă în tigaia pregătită, folosind o spatulă offset pentru a o netezi în colțuri.
Presărați ciocolată rasă uniform și generos deasupra.
Lăsați să se stabilească aproximativ 6 ore.
Folosiți un cuțit pentru a slăbi marshmallow-ul de pe marginile tigaiei și inversați placa pe o suprafață de lucru.
Presărați-l cu ciocolată rasă.
Tăiați-l în bucăți și înmuiați marginile lipicioase în mai multă ciocolată, bătând excesul.