Marsala cremă de pui cu sparanghel

Marsala cremă de pui cu sparanghel
Marsala crema de pui cu sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 94G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 1196 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,76 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați puiul rotisor, untul, vinul marsala și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Marsala de pui cu Pancettan și smântână, și Tortellini, ciuperci în sos de cremă Marsala-Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele penne la fiert pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, aproximativ 11 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa in unt topit pana cand este parfumat, aproximativ 5 minute. Amestecați ciupercile, sparanghelul și roșiile uscate la soare în amestecul de ceapă și unt; gătiți și amestecați până când sparanghelul începe să se înmoaie, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă bulion de pui și vin Marsala în tigaie; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-scăzut și amestecați puiul și smântâna în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Amestecați untul înmuiat și făina într-o pastă într-un bol; amestecați în amestecul de pui. Gatiti, amestecand continuu, pana cand faina este fiarta si lichidul se ingroasa, 1 pana la 2 minute; se toarna peste pastele penne fierte si se acopera cu parmezan pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne FiertePenne Fierte
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista