Marsala cremă de pui cu sparanghel
Marsala crema de pui cu sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 94G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 1196 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,76 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați puiul rotisor, untul, vinul marsala și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Marsala de pui cu Pancettan și smântână, și Tortellini, ciuperci în sos de cremă Marsala-Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele penne la fiert pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, aproximativ 11 minute; se scurge.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa in unt topit pana cand este parfumat, aproximativ 5 minute. Amestecați ciupercile, sparanghelul și roșiile uscate la soare în amestecul de ceapă și unt; gătiți și amestecați până când sparanghelul începe să se înmoaie, încă aproximativ 10 minute.
Se toarnă bulion de pui și vin Marsala în tigaie; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-scăzut și amestecați puiul și smântâna în amestec.
Amestecați untul înmuiat și făina într-o pastă într-un bol; amestecați în amestecul de pui. Gatiti, amestecand continuu, pana cand faina este fiarta si lichidul se ingroasa, 1 pana la 2 minute; se toarna peste pastele penne fierte si se acopera cu parmezan pentru a servi.