Marmorat Dovleac Cheesecake
Marmorat dovleac Cheesecake necesită aproximativ 7 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 501 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 981 de fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, ouă, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Marmorat Dovleac Cheesecake, Marmorat Dovleac Cheesecake, și Marmorat Dovleac Cheesecake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mediu, amestecați împreună gingersnap cookie-uri, nuci pecan și unt. Apăsați în partea de jos și aproximativ 1 inch în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inch.
Coaceți crusta 10 minute în cuptorul preîncălzit. Puneți deoparte să se răcească.
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, 1/2 cană de zahăr și vanilia doar până se omogenizează.
Se amestecă ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare. Puneți deoparte 1 cană de amestec. Amestecați 1/4 cană de zahăr, dovleac, scorțișoară și nucșoară în amestecul rămas.
Răspândiți aluatul cu aromă de dovleac în crustă și aruncați aluatul simplu cu linguri pe partea de sus. Rotiți cu un cuțit pentru a crea un efect marmorat.
Coaceți 55 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când umplerea este setată. Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei. Se lasă să se răcească înainte de a scoate RIM pan. Se răcește cel puțin 4 ore înainte de servire.