Marmeladă De Roșii Portocalii
Marmelada de portocale de roșii este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. Această rețetă face 35 de porții cu 74 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de portocale, lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 19%. Încercați Marmeladă De Roșii Portocalii, Pui De Marmeladă De Roșii-Portocale: O Previzualizare A Vieții Sudice, și Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă doriți, sterilizați borcane, capace și benzi cu șurub.
Răciți 2 farfurii mici (pentru testarea marmeladei).
Gatiti toate ingredientele, inclusiv sucurile rezervate din rosii, in oala la foc moderat, amestecand frecvent, pana se dizolva zaharul, aproximativ 6 minute. Se fierbe la foc mic, amestecând frecvent pe măsură ce marmelada se îngroașă (pentru a preveni arderea) și ajustând căldura după cum este necesar, până la efectuarea testelor de marmeladă, 50 de minute până la 1 1/4 ore. Începeți testarea pentru coacere după 50 de minute: aruncați o lingură de marmeladă pe o farfurie răcită, apoi înclinați; ar trebui să rămână într-o movilă și să nu curgă (dacă este necesar, scoateți oala de marmeladă de pe foc în timp ce testați).
Dacă nu se prelucrează, se răcește marmelada, neacoperită, apoi se răcește într-un recipient etanș (de preferință sticlă).
Dacă procesați, scurgeți borcanele cu susul în jos pe un prosop de bucătărie curat 1 minut, apoi inversați. Puneți marmeladă în borcane, lăsând 1/4 inch de spațiu în partea de sus. Rulați un cuțit subțire între marmeladă și borcan pentru a elimina bulele de aer.
Sigilați, procesați și depozitați borcanele umplute (și fierbeți marmelada în borcane 10 minute).
Lăsați marmelada să stea în borcane cel puțin 1 zi pentru ca aromele să se dezvolte.
* Marmelada păstrează, răcită, 3 săptămâni.