Marmeladă de portocale de Halloween cu semințe de susan negru

Marmeladă de portocale de Halloween cu semințe de susan negru
Marmelada de portocale de Halloween cu semințe de susan negru ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 60 și costă 14 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 63 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 56 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, portocale de buric, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Prăjită Franceză Cu Susan Cu Marmeladă De Portocale, Somon afumat rotund cu semințe de susan negru, și Brioșe Cocoan Și Banane Cu Semințe De Susan Negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o farfurie mică în congelator, astfel încât să puteți testa blocajul pentru o grosime adecvată mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
2
Folosiți un zester pentru a îndepărta coaja din jumătate din portocale și două dintre lămâi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
ZesterZester
3
Adăugați coaja într-o oală mare, adâncă, cu fundul greu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Îndepărtați cojile rămase din toate fructele. Înfășurați cojile într-o pungă de pânză de brânză, legată cu o sfoară, astfel încât să nu se deschidă și adăugați punga în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia portocalele și lămâile între miez în segmente curate, asigurându-vă că lucrați peste un castron pentru a prinde orice suc care scapă. Strângeți miezul rămas și aruncați-l. Pulsați fructele într-un robot de bucătărie de două sau trei ori, suficient pentru a tăia segmentele în bucăți grosiere care au o lățime de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați fructele în oală cu coaja și cojile. Strecurați sucul pe care l-ați salvat în timp ce segmentați fructele și adăugați-l în oală, împreună cu restul de suc de portocale și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați 2 1/2 căni de apă în oală și aduceți la fierbere la foc mediu. Odată ce fierbe, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Odată ce punga de coji este suficient de rece pentru a atinge, folosiți-vă mâinile pentru a stoarce cât mai mult suc din coji. Aruncați punga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
9
Adăugați ghimbir, vanilie, zahăr și unt în oală, amestecând bine pentru a combina. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand fructele incep sa baloneze si sa scuipe. Gătiți timp de 15 minute mai mult, amestecând frecvent pentru a împiedica fructele să se lipească de fundul oalei și reduceți focul dacă amenință să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați semințe de susan și gătiți încă 15 minute, amestecând continuu pentru a împiedica arderea fundului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1
Întindeți 1/2 linguriță de fructe fierte pe farfuria rece și puneți-o înapoi în congelator. Așteptați 30 de secunde, apoi treceți degetul prin fructe. Ar trebui să fie suficient de gros pentru a menține o cale atunci când treceți degetul prin ea. Dacă doriți marmeladă mai groasă, puneți farfuria înapoi în congelator și gătiți fructele încă 4 minute și testați din nou. Repetați până când se obține grosimea dorită, dar aveți grijă să gătiți prea mult sau veți modifica gustul marmeladei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
2
Scoateți oala de pe foc și folosiți o lingură pentru a îndepărta orice spumă de pe suprafața fructului. Puneți marmelada în borcane sterilizate și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute. Borcanele nedeschise se vor păstra la temperatura camerei până la 6 luni. Marmelada deschisă trebuie refrigerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții60
Scor De Sănătate1
Revista