Marmeladă De Mimoză Portocalie
Marmelada de mimoză portocalie ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 257 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, lămâie, portocale buric și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă, Crema De Portocale Mimosa, și Mimoza Sfeclei Portocalii.
Instrucțiuni
Grate zest de la portocale la egal 1 lingura. Grate zest de la lamaie la egal 1 lingurita.
Cojiți și împărțiți portocalele și lămâia, ținând fructe peste un bol pentru a colecta sucuri.
Amestecați împreună coaja, segmentele de fructe, zahărul, sarea kosher, 1/3 cană de sucuri de fructe și vinul într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 50 de minute sau până când un termometru cu bomboane înregistrează 225 și amestecul este ușor îngroșat. Se răcește complet (aproximativ 1 oră; amestecul se va îngroșa pe măsură ce se răcește).
Se toarnă în 2 (8-oz.) borcane sau recipiente etanșe și se răcește 24 de ore. Păstrați marmelada în frigider până la 3 săptămâni.