Marmeladă De Lămâie Mandarinquat & Meyer
Marmelada de lămâie Mandarinquat & Meyer necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 58 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 2 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mandarinquats, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest condiment. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Marmeladă De Lămâie Meyer, Marmeladă De Lămâie Meyer, și Marmeladă De Ghimbir Cu Lămâie Meyer.
Instrucțiuni
Lucrând peste un castron tăiați toate fructele în jumătate și îndepărtați semințele. Apoi feliați mandarinequats, coji și toate în benzi de centimetru, permițând cojilor, pulpei și sucului să se colecteze în castron. Repetați procesul cu lămâia Meyer, dar tăiați fâșiile la 1/8 inch. Aruncați toate semințele.Aduceți fructele, cojile, sucul, apa și bețișoarele de scorțișoară la fiert într-o cratiță mare. Gatiti 5 minute. Opriți focul, acoperiți și lăsați să se răcească. Se da la frigider peste noapte.A doua zi descoperiți amestecul de citrice și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Gatiti pana cand cea mai groasa coaja este frageda, aproximativ 20 de minute.
Adăugați 3/4 cană zahăr.și aduceți amestecul la fierbere, amestecând des. Gatiti pana se inregistreaza 220 de grade pe un termometru cu bomboane, aproximativ 20 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o să se răcească aproximativ 15 minute, apoi transferați marmelada într-un recipient etanș.
Scoateți bucățile de scorțișoară și acoperiți, lăsând-o să se răcească complet la temperatura camerei. Se dă la frigider peste noapte înainte de servire. Marmelada se va păstra, acoperită și refrigerată, până la 1 lună.