Marmeladă De Ghimbir-Citrice
Marmelada de ghimbir-citrice este o fără gluten, FODMAP prietenos și vegan condiment. O porție conține 241 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. Un amestec de portocale buric, sare kosher, grapefruit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 25%. Rețete similare includ Marmeladă cu trei citrice, Marmeladă Mixtă De Citrice, și Vinaigrette De Citrice-Marmeladă.
Instrucțiuni
Grate zest de la portocale la egal 1 lingura. Repetați cu grapefruit. Grate zest de la lamaie la egal 1 lingurita.
Cojiți și împărțiți portocalele, grapefruitul și lămâia, ținând fructe peste un bol pentru a colecta sucuri.
Se amestecă împreună coaja, segmentele de fructe, zahărul, ghimbirul, sarea kosher, 1/3 cană sucuri de fructe și 1 3/4 căni de apă într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 50 de minute sau până când un termometru cu bomboane înregistrează 225 și amestecul este ușor îngroșat. Se răcește complet (aproximativ 1 oră; amestecul se va îngroșa pe măsură ce se răcește).
Se toarnă în 2 (8-oz.) borcane sau recipiente etanșe și se răcește 24 de ore. Păstrați marmelada în frigider până la 3 săptămâni.