Marinată portocalie și Pale Ale

Marinată portocalie și Pale Ale
Marinada portocalie și Pale Ale este o fără gluten, fără lactate și vegetarian marinada. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ceapă, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Marinată De Portocale / Soia, Marinada Chili-portocaliu, și Marinada De Portocale-Cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele împreună. Puneți carnea de vită într-un vas de copt nereactiv și turnați marinada, întorcându-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista