Marinată de var și Sherry pentru friptură de flanc

Marinată de var și Sherry pentru friptură de flanc
Marinada de var și Sherry pentru friptura de flanc este o fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 49 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de sos de soia, usturoi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură De Flanc Cu Marinată De Var, Marinada De Lime Cilantro Și Tacos Cu Friptură De Flanc, și Friptură de flanc umplută cu cremă de sherry de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele și carnea de marinată timp de 24 de ore.Grătiți aproximativ 8-10 minute, în funcție de cât de bine vă place friptura făcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista