Marinada de roșii uscată la soare este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan marinada. O porție conține 89 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, suc de lămâie, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
1
Combinați roșiile uscate la soare, zahărul brun, sosul de roșii și vinul într-o cratiță mică nereactivă și aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți imediat căldura, astfel încât sosul abia să buleze și fierbeți timp de 1 oră, până se reduce la 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Sos De Roșii
Zahăr Brun
Sos
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți amestecul din tigaie și răciți-l la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Combinați reducerea roșiilor, coaja și sucul de lămâie, oregano, busuioc, pătrunjel, fulgi de ardei roșu după gust, sare, boabe de piper, usturoi și oțet într-un blender sau un robot de bucătărie și procesați până când toate ingredientele sunt amestecate. Depozitat într-un recipient curat, etanș, acesta se va păstra la frigider timp de 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Boabe De Piper
Coaja De Lămâie
Reducere
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Oțet
Usturoi
Tomate
Busuioc
Suc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Gust
5
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
6
Marinate, frecări, saramuri, Cure și glazuri de Jim Tarantino, drepturi de autor circulator1992, 200
7
Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.JIM TARANTINO este un griller serial confirmat și un jucător de banjo cu cinci șiruri care locuiește în Philadelphia. A învățat să gătească în adolescență lucrând în restaurantele unchiului său. A apărut de mai multe ori la Philadelphia ' s Book and the Cook și a scris numeroase articole de reviste și ziare despre marinate și grătar.