Marinate roșii cu busuioc și oțet Balsamic
Roșiile marinate cu busuioc și oțet Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 72 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă cu gheață, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Smochine Învelite În Busuioc Cu Oțet Balsamic, Conopidă la grătar cu busuioc și oțet Balsamic alb, și Piept de pui marinat Balsamic, usturoi și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați feliile de ceapă și 4 căni de apă cu gheață într-un castron mare; lasa sa stea 30 de minute.
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie.
Bateți împreună oțet, ulei de măsline, 2 linguri de apă și următoarele 4 ingrediente. Se amestecă busuiocul.
Puneți jumătate din felii de roșii într-un vas puțin adânc. Se acoperă cu jumătate de felii de ceapă.
Stropiți cu jumătate de pansament. Repetați cu feliile de roșii rămase, feliile de ceapă și pansamentul. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Presărați cu bucle de brânză parmezană, dacă doriți, și serviți cu pâine, dacă doriți.
Se servește la temperatura camerei.
Notă: rețeta poate fi pregătită cu până la 3 ore înainte.
Per porție (cu pâine și parmezan): calorii 203 (36% din grăsimi); Carb 28g; fibre 2; grăsime 8g; sodiu 414 mg.