Marinat Rainbow Chard de la 'Franny' s

Marinat Rainbow Chard de la 'Franny' s
Marinat Rainbow Chard de la 'Franny' S este un fără gluten, primar și vegan garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 274 calorii, 2G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de smog elvețian, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Chard Curcubeu, Saut Rainbow Chard Saut 4, și Rețetă De Brânză Curcubeu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați tulpinile de pe frunzele de bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
2
Tăiați tulpinile în jumătate pe lungime, apoi în lungimi de 3 inci. Păstrați frunzele întregi.
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 1/4 cană din uleiul de măsline și cei 4 căței de usturoi zdrobiți și gătiți până când usturoiul devine maro auriu deschis, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
5
Scoateți și aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați tulpinile în uleiul de usturoi și presărați sare. Gatiti pana cand tulpinile se rumenesc in pete, 4 pana la 5 minute (daca tulpinile incep sa se rumeneasca prea mult inainte de a fi fragede, adaugati cateva linguri de apa). Când tulpinile sunt aproape fragede, amestecați cele 2 linguri de oțet. Gatiti pana cand tulpinile sunt stralucitoare si fragede, inca 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
7
Transferați pe un platou.
8
Puneți tigaia la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri de ulei de măsline și cei 2 căței de usturoi tocați și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați fulgii de chili și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
10
Adăugați frunzele de smog, condimentați cu sare și gătiți până se ofilesc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
11
Transferați verdele pe o farfurie și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
12
Așezați verdeața într-un castron și presărați cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și 1/2 linguriță de oțet și piper. Se amestecă ușor în tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
VerziiVerzii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Lăsați la marinat cel puțin 20 de minute înainte de servire sau până la 1 zi. A se păstra la frigider dacă se marinează mai mult de 2 ore.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista