Marinat Rainbow Chard de la 'Franny' s
Marinat Rainbow Chard de la 'Franny' S este un fără gluten, primar și vegan garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 274 calorii, 2G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de smog elvețian, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Chard Curcubeu, Saut Rainbow Chard Saut 4, și Rețetă De Brânză Curcubeu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați tulpinile de pe frunzele de bietă.
Tăiați tulpinile în jumătate pe lungime, apoi în lungimi de 3 inci. Păstrați frunzele întregi.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1/4 cană din uleiul de măsline și cei 4 căței de usturoi zdrobiți și gătiți până când usturoiul devine maro auriu deschis, aproximativ 2 minute.
Scoateți și aruncați usturoiul.
Adăugați tulpinile în uleiul de usturoi și presărați sare. Gatiti pana cand tulpinile se rumenesc in pete, 4 pana la 5 minute (daca tulpinile incep sa se rumeneasca prea mult inainte de a fi fragede, adaugati cateva linguri de apa). Când tulpinile sunt aproape fragede, amestecați cele 2 linguri de oțet. Gatiti pana cand tulpinile sunt stralucitoare si fragede, inca 1-2 minute.
Transferați pe un platou.
Puneți tigaia la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri de ulei de măsline și cei 2 căței de usturoi tocați și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați fulgii de chili și gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați frunzele de smog, condimentați cu sare și gătiți până se ofilesc, 1 până la 2 minute.
Transferați verdele pe o farfurie și lăsați să se răcească.
Așezați verdeața într-un castron și presărați cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și 1/2 linguriță de oțet și piper. Se amestecă ușor în tulpini.
Lăsați la marinat cel puțin 20 de minute înainte de servire sau până la 1 zi. A se păstra la frigider dacă se marinează mai mult de 2 ore.