Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Antipasto marinat. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 316 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați pudră de usturoi, măsline umplute cu pimiento, busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Aperitive Antipasto Marinate, Antipasto Marinat Cu Lămâie, și Platou Antipasto Marinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente. Într-un castron mic, bateți ingredientele pentru pansament; se toarnă peste amestecul de legume și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore. Se amestecă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat