Marinara iubitorului de ciuperci

Marinara iubitorului de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Marinaranul iubitului de ciuperci. Pentru $ 7.21 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1456 calorii, 85g de proteine, și 83g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, sare, maghiran și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Marinara, Marinara de ciuperci cu Penne, și Sos Marinara Cu Ciuperci Cărnoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile porcini într-o oală, acoperiți cu stocul și aduceți la foc mic. Reconstituiți pentru a licita, apoi îndepărtați cu o lingură pliată și tocați; rezervați cu lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Încălziți o lingură de EVOO într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, adăugați guanciale și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Îndepărtați cu o lingură pliată, adăugați EVOO-ul rămas, câteva rotații ale tigaiei și adăugați ciupercile cremini la maro, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați usturoiul, cimbru, maghiran sau oregano, chile, sare și piper, amestecați 1 până la 2 minute, apoi adăugați pasta de roșii și amestecați încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
MaghiranMaghiran
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați marsala sau vinul și stocul de porcini rezervat, minus câteva linguri în care s-ar fi putut stabili granulația.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Adăugați porcini, guanciale sau slănină și roșiile (rupeți puțin roșiile); amestecați passata și, câteva frunze de busuioc și fierbeți la foc mic 40 până la 45 de minute, amestecând ocazional pentru a se îngroșa și combina aromele. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Reîncălziți sosul, acoperit, la foc mediu, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
PasataPasata
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Pentru a servi, aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru paste, adăugați sare și gătiți pastele la al dente, rezervând o ceașcă de apă de gătit cu amidon chiar înainte de a se scurge. Întoarceți pastele în oala fierbinte și adăugați untul și jumătate din sos; aruncați pentru a combina, adăugând puțină apă de gătit cu amidon, dacă este necesar, pentru a slăbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Serviți pastele în boluri puțin adânci, cu marinara de ciuperci rămasă deasupra; garnisiți cu multă brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Așezați puiul într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați țelina, morcovul, ceapa, usturoiul, lămâia, frunza de dafin, boabele de piper și pachetul de plante; condimentează cu sare. Acoperiți puiul cu apă și aduceți la fierbere; reduceți căldura la un foc mic, rulant. Se fierbe 60 până la 75 de minute, apoi se răcește puiul în stoc. Strângeți stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Scoateți puiul în bucăți mari de pe piele și oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12
Tăiați jumătate din carne în bucăți de mărimea mușcăturii. Tăiați subțire sau trageți carnea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Ingrediente

3frunzeCâteva busuioc, rupte, plus extra pentru garniturăCâteva busuioc, rupte, plus extra pentru garnitură1Oreos dublu umplutboabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.bucatini sau spaghetebucatini sau spaghete23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Tomatele San MarzanoTomatele San Marzano1morcov, decojit și tocat grosiermorcov, decojit și tocat grosier2(mequite, hickory sau arin)țelină, tocată grosierțelină, tocată grosier2kilogramePepperoncini, pentru garniturăPepperoncini, pentru garnitură1ardei iute proaspăt, cum ar fi Fresno, tocat fin sau 1 linguriță fulgi uscațiardei iute proaspăt, cum ar fi Fresno, tocat fin sau 1 linguriță fulgi uscați4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci cremini, feliateciuperci cremini, feliate281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.O mână de ciuperci porcini uscate (aproximativO mână de ciuperci porcini uscate (aproximativ591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilEVOOEVOO1lingura. otet de vin rosufrunze de dafin proaspetefrunze de dafin proaspete23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcimbru proaspăt, tocatcimbru proaspăt, tocat2cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit4cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.guanciale sau bacon, tocatguanciale sau bacon, tocat1lămâie, feliatălămâie, feliată1Oreos dublu umplutmaghiran sau oregano (puțin 1/3 palmier)maghiran sau oregano (puțin 1/3 palmier)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmarsala sau vin roșu uscatmarsala sau vin roșu uscat1ceapă, decojită și tăiatăceapă, decojită și tăiată6creveți și cu venePachet de ierburi de pătrunjel, rozmarin și cimbru legat cu un șnurPachet de ierburi de pătrunjel, rozmarin și cimbru legat cu un șnur6creveți și cu veneBrânză Pecorino rasă, pentru toppingBrânză Pecorino rasă, pentru topping6creveți și cu veneSareSare6creveți și cu veneSare și piperSare și piper23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpassata sau sos de roșiipassata sau sos de roșii
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista