Marinadă de castraveți și mărar cu kebab de miel la grătar

Marinadă de castraveți și mărar cu kebab de miel la grătar
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și primare în cutia dvs. de rețete, marinada de castraveți și mărar cu kebab de miel la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,17 USD per porție, primești o marinadă care servește 4. O porție conține 197 de calorii, 21 g de proteine și 8 g de grăsime. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de piper, mărar, iaurt cu lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84%. Acest scor este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Kebabs Kofte cu sos de iaurt picant Harissa și pâine la grătar (Kebab de miel tocat), Kebab de miel și castraveți cu sos Feta și Kebab de miel și castraveți cu sos Feta.

Instrucțiuni

1
Rezervați 1 1/2 cană de dip ca sos de servire. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați 1 cană de dip rămasă, mielul, dovlecelul și ceapa. Închideți și agitați pentru a acoperi bine carnea și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Lasam la marinat 30 de minute la temperatura camerei. (Poate fi păstrat la frigider cu până la 24 de ore înainte.)
3
Când este gata de gătit, încălziți o tigaie de grătar unsă ușor cu ulei la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4
Scoateți carnea de miel și legumele din marinadă, lăsați excesul să se scurgă și puneți-le pe frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Puneți frigăruile în tigaie și gătiți, întorcându-se pentru a găti toate părțile, până când mielul este mediu-rar și legumele sunt gătite, aproximativ 6 minute în total. (Este posibil să trebuiască să faceți acest lucru în loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se serveste imediat peste orez sau cu paine plate si se da pe langa sosul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Sugestie de servire: orez fiert la abur, orez pilaf sau pâine pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
8
Într-un castron mediu, amestecați împreună iaurtul, castraveții, mararul, coriandru, fulgii de ardei roșu, oțetul și sarea până se combină uniform. Asezonați bine cu piper negru proaspăt măcinat, gustați și ajustați condimentele, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Serviți cu un sortiment de legume pentru înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
DificultateGreu
Gata În46 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista