Marinada și sosul mexican Chile

Marinada și sosul mexican Chile
Reteta Mexican Chile marinată și sos ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. O porție conține 56 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, obțineți o marinată care servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de sare kosher, Chiles negros, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Noul Sos Mexican Roșu Chile, Noul Sos Mexican Roșu Chile, și Chiftele mexicane cu sos de roșii Chile roșu și Queso Fresco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați semințele de chimen într-o tigaie medie sau o tigaie din fontă și prăjiți la foc mediu, agitând tigaia des, până când este parfumată, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se transferă într-o râșniță de condimente și se lasă să se răcească ușor. Puneți tigaia deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați cuișoarele și oregano în râșnița de condimente și procesați la o pulbere fină; transferați amestecul de condimente într-un blender și lăsați-l deoparte.Clătiți ardeii iute sub apă curentă rece, apoi uscați bine cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Așezați ardeii iute în tigaia folosită pentru prăjirea chimenului și prăjiți-le la foc mediu, întorcându-se ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați pe o tăietură pentru a se răci. Purtând mănuși de cauciuc, tăiați ardeii iute pe jumătate pe lungime și aruncați semințele și tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Așezați ardeii iute într-o cratiță medie, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se ia de pe foc. Puneți deoparte 1/2 cană din lichidul de gătit chile și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
8
Lăsați ardeii iute să stea în cratița cu lichid fierbinte încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Scurgeți ardeii iute și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
10
Adăugați ananasul, ceapa, usturoiul, oțetul, sucul de lămâie, sarea măsurată, chilele răcite și lichidul de chile răcit în blender și amestecați la înălțime până la un pur neted.Utilizați ca marinată pentru carne de vită, porc sau pui. Marinati carnea cel putin 4 ore sau pana peste noapte (ideal peste noapte). Dacă alegeți, strecurați marinada printr-o strecurătoare cu plasă fină așezată peste o cratiță mică; aruncați solidele. Aduceți la fierbere, condimentați după gust cu sare și ungeți carnea gătită chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista