Marinada Sud-Vestică
Marinada sud-vestică ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 1 și costă $1.1 pe portie. O porție conține 511 calorii, 1g de proteine, și 54g de grăsime. Un amestec de suc de portocale, jalapeincormalo, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Ușor de Sud-Vest freca pui la gratar si marinata, Southwestern Rachel Sandwich cu Southwestern Slaw: cap de mistreț cea mai îndrăzneață provocare de suport, și Marinada IPA pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele într-o pungă mare de plastic resigilabilă, un castron puțin adânc sau un vas de copt.
Adăugați 2 kilograme de păsări de curte, carne, fructe de mare sau legume și refrigerați, acoperite, cel puțin 20 de minute și până la noapte. (Pentru pești și scoici, marinați nu mai mult de 15 minute sau pot deveni moale.) Întoarceți mâncarea ocazional, astfel încât toate suprafețele să fie expuse marinadei.Înainte de gătit, scoateți alimentele din recipient și scuturați excesul de lichid.Gatiti pe un gratar usor uleiat pana la coacerea dorita.Sfaturi: deși puteți marina mâncarea în aproape orice fel de recipient (dar evitați metalele reactive, cum ar fi aluminiul necăptușit și fonta), cel mai bine este să folosiți pungi de plastic resigilabile de 1 galon. Acestea permit lichidului să înconjoare complet alimentele, asigurând o mai bună absorbție. În plus, curățarea este floare la ureche.Aruncați o marinată odată ce ați înmuiat carne crudă în ea. Amestecul poate fi contaminat cu bacterii.Cel mai bun cu: piept de pui dezosat, friptură de flanc, cotlet de porc, scoici, mahimahi, ardei gras, dovlecei de vară și dovlecei.