Marinada delicioasă de pui Fajita ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de marinadă. Această rețetă servește 6 și costă 27 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 91 calorii, 0g de proteine, și 9g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, chimen, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 24%. Încercați Carne de vită sau Pui Fajita marinată, Marinada Fajita I, și Marinada Fajita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți cilantro, suc de portocale, ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi, sare, piper cayenne, chimen și piper negru împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Piper Negru
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.