Marie-Hélène e Tort de Mere
Marie-Hélène e Tort de Mere este un vegetarian desert. O porție conține 293 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 1209 de fani. Dacă aveți la îndemână făină, praf de copt, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Marie-hélène e Tort de Mere, Tortul cu mere al lui Marie Helene, și Chateau De Versailles și tort de trandafiri pentru Marie-Antoinette.
Instrucțiuni
Centrați un suport în cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți cu generozitate o tigaie cu formă de arc de 8 inci și puneți-o pe o foaie de copt căptușită cu un covor de copt din silicon sau hârtie pergament și puneți forma de arc pe ea.
Bateți făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron mic.
Curățați merele, tăiați-le în jumătate și îndepărtați miezurile.
Tăiați merele în bucăți de 1 până la 2 inci.
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu un tel până când sunt spumoase.
Se toarnă zahărul și se bate timp de aproximativ un minut pentru a se amesteca.
Bateți jumătate din făină și când este încorporată, adăugați jumătate din untul topit, urmat de restul de făină și untul rămas, amestecând ușor după fiecare adăugare, astfel încât să aveți un aluat neted, destul de gros. Treceți la o spatulă de cauciuc și pliați merele, întorcând fructele astfel încât să fie acoperite cu aluat. Răsturnați amestecul în tigaie și împingeți-l puțin cu spatula, astfel încât să fie uniform.
Glisați tigaia în cuptor și coaceți timp de 50 până la 60 de minute sau până când partea superioară a tortului este maro aurie și un cuțit introdus adânc în centru iese curat; tortul se poate îndepărta de părțile laterale ale tigaiei.
Transferați într-un suport de răcire și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Rulați cu grijă un cuțit contondent în jurul marginilor tortului și îndepărtați părțile laterale ale tigaiei cu arc. (Deschideți forma arcului încet și, înainte de a fi complet deschisă, asigurați-vă că nu există mere lipite de ea.) Lăsați tortul să se răcească până când este ușor cald sau la temperatura camerei. Dacă doriți să scoateți tortul din partea de jos a tigaiei cu formă de arc, așteptați până când tortul este aproape răcit, apoi rulați o spatulă lungă între tort și tigaie, acoperiți partea superioară a tortului cu o bucată de pergament sau hârtie de ceară și inversați-l pe un suport. Îndepărtați cu grijă fundul tigaiei și întoarceți tortul pe un vas de servit.
Tortul poate fi servit cald sau la temperatura camerei, cu sau fără puțină frișcă moale, smântână grea abia îndulcită sau o lingură de înghețată. Marie-H a servit tortul cu înghețată de scorțișoară și a fost o combinație grozavă.
Tortul se va păstra aproximativ 2 zile la temperatura camerei și, potrivit soțului meu, devine mai reconfortant cu fiecare zi care trece. Oricât de mult păstrați tortul, cel mai bine este să nu îl acoperiți — este prea umed. Lăsați tortul pe farfurie și apăsați doar o bucată de folie de plastic sau hârtie de ceară pe suprafețele tăiate.