Margarita Mousse
Margarita Mousse ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 351 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 1,18 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți gelatină, zahăr, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Margarita Mousse Baruri, Strawberry Margarita Mousse, și BBQ Margarita Tostadas de pui cu Jalapeno dulce Margarita Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați 1/4 cană de zahăr, gelatină și sare. Se amestecă sucul de lămâie, sucul de lămâie, limeade (sau tequila) și sucul de portocale (sau triplu Sec). Se amestecă bine. Într-un vas de sticlă mediu, bateți gălbenușurile de ou până când sunt ușoare. Se amestecă coaja de var.
Se adaugă în cratiță și se gătește la foc mic, amestecând constant, până se dizolvă gelatina, aproximativ 3 minute.
Transferați într-un recipient din plastic și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați, amestecând ocazional până când amestecul a început să se gelifice, aproximativ 30 de minute.
Cu un mixer electric, bateți albușurile de ou cu cremă de tartru până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr până la rigidizare. Îndoiți în frișcă bătută.
Scoateți crema din frigider și pliați în bezea.
Așezați amestecul, când ați terminat plierea, înapoi în frigider și lăsați să se răcească.
Când serviți rim paharul cu zahăr și turnați mousse răcită în sticlă.