Rețeta stiva excelentă de Burrito este gata în aproximativ 48 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 23 calorii. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cremă knudsen, taco Bell și salsa chunky, pudră de chili și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Crock Pot - Carne De Vită Grozavă, Fasole Grozavă, Baie Grozavă! Ferma Longmeadow, Prăjituri grozave cu ciocolată din Marea Carte a lui David Lebovitz O, și Fursecuri mari cu fulgi de ovăz (care sunt atât grozave, cât și mari ).
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă primele 4 ingrediente până se omogenizează bine; se întinde pe tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Așezați 1 tortilla într-un vas de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; acoperiți cu 1/4 fiecare brânză, porumb și ceapă. Repetați straturile de 3 ori; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Brânză
Ceapă
Porumb
4
Coaceți 25 până la 28 min. sau până se încălzește.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.