Mare Ușor Gratar Creveți

Big Easy gratar creveți necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Acest curs principal are 679 calorii, 54g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $ 5.87 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Un amestec de ketchup, condimente Old bay, baghetă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Clătite mari și pufoase cu lapte de unt, Gratar Creveți, și Gratar Creveți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Așezați creveții într-o tigaie de pui căptușită cu folie de aluminiu. Se amestecă împreună untul și următoarele 8 ingrediente într-o cratiță la foc mic până se topește untul; se toarnă peste creveți.
Coaceți 25 de minute, amestecând și întorcând creveții după 10 minute.
Serviți cu pâine franceză.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.