Maqluba vegetariană (orez stratificat cu roșii, vinete și conopidă)

Maqluba vegetariană (orez stratificat cu roșii, vinete și conopidă)
Vegetarian Maqluba (orez stratificat cu roșii, vinete și conopidă) este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 375 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, roșii, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Parmezan De Vinete Stratificat (Vegetarian), Curry roșu vinete și varză peste conopidă" orez " #EatHealthy15, și Tofu Mexican se amestecă cu orez de conopidă și Kale {GF, cu conținut scăzut de carbohidrați, Vegetarian + Super simplu }.

Instrucțiuni

1
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. Acoperiți orezul cu apă, amestecați 1 linguriță de sare și lăsați să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă împreună turmeric, scorțișoară, chimen, coriandru și cuișoare într-un castron mic. Într-un castron mare, aruncați felii de vinete cu 3 linguri de ulei, 1/3 din amestecul de condimente și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
TurmericTurmeric
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați vinetele pe două foi de copt cu margini și prăjiți, întorcând feliile o dată, până când vinetele sunt rumenite și fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Într-un castron mare, aruncați conopida cu 2 linguri de ulei, 1/3 din amestecul de condimente și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Așezați conopida pe o foaie de copt cu margini și prăjiți, amestecând o dată, până când conopida este rumenită și fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Asamblați maqluba: tapetați fundul unui cuptor olandez cu un cerc de hârtie pergament, apoi periați hârtia și părțile laterale ale oalei cu unt topit. Asamblați felii de roșii într-un cerc, acoperind fundul vasului și suprapunând feliile pe măsură ce mergeți. Urmați cu vinetele. Aranjați conopida peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Se scurge bine orezul, apoi se întinde peste conopidă. Se amestecă amestecul de condimente rămas și 1 linguriță de sare în bulionul de legume și se toarnă peste orez. Împrăștiați bucățile de usturoi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Puneți oala la foc mare și aduceți stocul la fierbere, apoi reduceți focul la minim. Acoperiți oala cu un capac etanș și fierbeți timp de 30 de minute. După 30 de minute, scoateți oala de pe foc, îndepărtați capacul, drapați un prosop curat deasupra oalei și înlocuiți rapid capacul, lăsând vasul să se stabilească timp de 10 minute. Răsturnați rapid vasul de orez pe un platou rotund mare; nu scoateți oala timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scoateți oala și cercul de pergament și serviți maqluba cu iaurt simplu, sos fierbinte și coriandru proaspăt tocat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Iaurt SimpluIaurt Simplu
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista