Maqluba vegetariană (orez stratificat cu roșii, vinete și conopidă)
Vegetarian Maqluba (orez stratificat cu roșii, vinete și conopidă) este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 375 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, roșii, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Parmezan De Vinete Stratificat (Vegetarian), Curry roșu vinete și varză peste conopidă" orez " #EatHealthy15, și Tofu Mexican se amestecă cu orez de conopidă și Kale {GF, cu conținut scăzut de carbohidrați, Vegetarian + Super simplu }.
Instrucțiuni
1
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. Acoperiți orezul cu apă, amestecați 1 linguriță de sare și lăsați să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă împreună turmeric, scorțișoară, chimen, coriandru și cuișoare într-un castron mic. Într-un castron mare, aruncați felii de vinete cu 3 linguri de ulei, 1/3 din amestecul de condimente și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Turmeric
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați vinetele pe două foi de copt cu margini și prăjiți, întorcând feliile o dată, până când vinetele sunt rumenite și fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Într-un castron mare, aruncați conopida cu 2 linguri de ulei, 1/3 din amestecul de condimente și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Măsline întregi Coapte
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Așezați conopida pe o foaie de copt cu margini și prăjiți, amestecând o dată, până când conopida este rumenită și fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Asamblați maqluba: tapetați fundul unui cuptor olandez cu un cerc de hârtie pergament, apoi periați hârtia și părțile laterale ale oalei cu unt topit. Asamblați felii de roșii într-un cerc, acoperind fundul vasului și suprapunând feliile pe măsură ce mergeți. Urmați cu vinetele. Aranjați conopida peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Măsline întregi Coapte
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Se scurge bine orezul, apoi se întinde peste conopidă. Se amestecă amestecul de condimente rămas și 1 linguriță de sare în bulionul de legume și se toarnă peste orez. Împrăștiați bucățile de usturoi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Măsline întregi Coapte
Usturoi Goya®
Pâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Puneți oala la foc mare și aduceți stocul la fierbere, apoi reduceți focul la minim. Acoperiți oala cu un capac etanș și fierbeți timp de 30 de minute. După 30 de minute, scoateți oala de pe foc, îndepărtați capacul, drapați un prosop curat deasupra oalei și înlocuiți rapid capacul, lăsând vasul să se stabilească timp de 10 minute. Răsturnați rapid vasul de orez pe un platou rotund mare; nu scoateți oala timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scoateți oala și cercul de pergament și serviți maqluba cu iaurt simplu, sos fierbinte și coriandru proaspăt tocat, dacă doriți.