Maqluba vegetariană (orez stratificat cu roșii, vinete și conopidă)

Maqluba vegetariană (orez stratificat cu roșii, vinete și conopidă)
Vegetarian Maqluba (orez stratificat cu roșii, vinete și conopidă) este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 375 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, roșii, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Parmezan De Vinete Stratificat (Vegetarian), Curry roșu vinete și varză peste conopidă" orez " #EatHealthy15, și Tofu Mexican se amestecă cu orez de conopidă și Kale {GF, cu conținut scăzut de carbohidrați, Vegetarian + Super simplu }.

Instrucțiuni

1
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. Acoperiți orezul cu apă, amestecați 1 linguriță de sare și lăsați să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Se amestecă împreună turmeric, scorțișoară, chimen, coriandru și cuișoare într-un castron mic. Într-un castron mare, aruncați felii de vinete cu 3 linguri de ulei, 1/3 din amestecul de condimente și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
TurmericTurmeric
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Așezați vinetele pe două foi de copt cu margini și prăjiți, întorcând feliile o dată, până când vinetele sunt rumenite și fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Într-un castron mare, aruncați conopida cu 2 linguri de ulei, 1/3 din amestecul de condimente și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Așezați conopida pe o foaie de copt cu margini și prăjiți, amestecând o dată, până când conopida este rumenită și fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Asamblați maqluba: tapetați fundul unui cuptor olandez cu un cerc de hârtie pergament, apoi periați hârtia și părțile laterale ale oalei cu unt topit. Asamblați felii de roșii într-un cerc, acoperind fundul vasului și suprapunând feliile pe măsură ce mergeți. Urmați cu vinetele. Aranjați conopida peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
7
Se scurge bine orezul, apoi se întinde peste conopidă. Se amestecă amestecul de condimente rămas și 1 linguriță de sare în bulionul de legume și se toarnă peste orez. Împrăștiați bucățile de usturoi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Puneți oala la foc mare și aduceți stocul la fierbere, apoi reduceți focul la minim. Acoperiți oala cu un capac etanș și fierbeți timp de 30 de minute. După 30 de minute, scoateți oala de pe foc, îndepărtați capacul, drapați un prosop curat deasupra oalei și înlocuiți rapid capacul, lăsând vasul să se stabilească timp de 10 minute. Răsturnați rapid vasul de orez pe un platou rotund mare; nu scoateți oala timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scoateți oala și cercul de pergament și serviți maqluba cu iaurt simplu, sos fierbinte și coriandru proaspăt tocat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Iaurt SimpluIaurt Simplu
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista