Maqluba vegetariană (orez stratificat cu roșii, vinete și conopidă)

Maqluba vegetariană (orez stratificat cu roșii, vinete și conopidă)
Vegetarian Maqluba (orez stratificat cu roșii, vinete și conopidă) este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 375 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, roșii, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Parmezan De Vinete Stratificat (Vegetarian), Curry roșu vinete și varză peste conopidă" orez " #EatHealthy15, și Tofu Mexican se amestecă cu orez de conopidă și Kale {GF, cu conținut scăzut de carbohidrați, Vegetarian + Super simplu }.

Instrucțiuni

1
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. Acoperiți orezul cu apă, amestecați 1 linguriță de sare și lăsați să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă împreună turmeric, scorțișoară, chimen, coriandru și cuișoare într-un castron mic. Într-un castron mare, aruncați felii de vinete cu 3 linguri de ulei, 1/3 din amestecul de condimente și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
TurmericTurmeric
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați vinetele pe două foi de copt cu margini și prăjiți, întorcând feliile o dată, până când vinetele sunt rumenite și fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Într-un castron mare, aruncați conopida cu 2 linguri de ulei, 1/3 din amestecul de condimente și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați conopida pe o foaie de copt cu margini și prăjiți, amestecând o dată, până când conopida este rumenită și fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Asamblați maqluba: tapetați fundul unui cuptor olandez cu un cerc de hârtie pergament, apoi periați hârtia și părțile laterale ale oalei cu unt topit. Asamblați felii de roșii într-un cerc, acoperind fundul vasului și suprapunând feliile pe măsură ce mergeți. Urmați cu vinetele. Aranjați conopida peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Se scurge bine orezul, apoi se întinde peste conopidă. Se amestecă amestecul de condimente rămas și 1 linguriță de sare în bulionul de legume și se toarnă peste orez. Împrăștiați bucățile de usturoi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Puneți oala la foc mare și aduceți stocul la fierbere, apoi reduceți focul la minim. Acoperiți oala cu un capac etanș și fierbeți timp de 30 de minute. După 30 de minute, scoateți oala de pe foc, îndepărtați capacul, drapați un prosop curat deasupra oalei și înlocuiți rapid capacul, lăsând vasul să se stabilească timp de 10 minute. Răsturnați rapid vasul de orez pe un platou rotund mare; nu scoateți oala timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Scoateți oala și cercul de pergament și serviți maqluba cu iaurt simplu, sos fierbinte și coriandru proaspăt tocat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Iaurt SimpluIaurt Simplu
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista