Maple-Muștar-Fripturi Balsamice Glazurate Cu Brânză Albastră-Pecan Confetti

Fripturi balsamice glazurate cu muștar de arțar cu brânză albastră-Confetti Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 697 calorii. Pentru $5.27 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sandvișuri De Vită Prăjită Cu Ceapă Glazurată Balsamică Și Brânză Albastră, Salată de sfeclă prăjită cu brânză albastră și reducere ușoară de arțar-Balsamic, și Salată De Brânză Albastră-Pecan-Avocado Cu Vinetă De Muștar Cu Miere.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, 1/3 cană de sirop de arțar, 2 linguri de muștar și cimbru într-un vas superficial sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați fripturi, întorcându-vă la strat. Acoperiți sau sigilați și răciți 2 ore, întorcându-vă ocazional.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare; adăugați nuci pecan, amestecând pentru a acoperi. Se amestecă 2 linguri de sirop de arțar și se gătește, amestecând constant, 1 minut.
Scoateți nucile pecan din tigaie și întindeți-le pe hârtie de ceară pentru a se răci.
Scoateți fripturile din marinadă, rezervând marinada.
Presărați fripturile uniform cu sare și piper.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
4 până la 5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere. Păstrați cald.
Bateți împreună marinada rezervată și restul de 2 linguri de muștar într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere și gătiți cel puțin 2 minute. (Sosul trebuie să fie gros și siropos.)
Tăiați fripturile în felii groase de 1/2 inch; se presară cu nuci pecan și brânză albastră.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019