Maple Glaze
Glazura de arțar este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 281 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, sirop de arțar, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca o farfurie prietenoasă cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare de mere de arțar cu glazură de brânză cremă de arțar, Barramundi cu plăci de arțar cu glazură albă balsamică-arțar, și Pâine de banane cu nucă de arțar cu glazură de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți siropul de arțar, untul și laptele la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare, amestecând constant; se fierbe, amestecând constant, 2 minute.
Scoateți din căldură; bateți în vanilie. Amestecați treptat zahărul pudră până se omogenizează; amestecați ușor 3 până la 5 minute sau până când amestecul începe să se îngroașe și să se răcească ușor. Utilizați imediat.