Maple Glaze

Maple Glaze
Glazura de arțar este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 281 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, sirop de arțar, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca o farfurie prietenoasă cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare de mere de arțar cu glazură de brânză cremă de arțar, Barramundi cu plăci de arțar cu glazură albă balsamică-arțar, și Pâine de banane cu nucă de arțar cu glazură de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți siropul de arțar, untul și laptele la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare, amestecând constant; se fierbe, amestecând constant, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură; bateți în vanilie. Amestecați treptat zahărul pudră până se omogenizează; amestecați ușor 3 până la 5 minute sau până când amestecul începe să se îngroașe și să se răcească ușor. Utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista