Maple-Balsamic-Medalioane De Porc Glazurate

Medalioanele de porc glazurate cu arțar-Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 208 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Medalioane ușoare de porc cu sos de arțar-Balsamic, Medalioane De Porc Glazurate Cu Arțar-Chili, și Arțar Afumat La Rece-Cotlet De Porc Glazurat Balsamic.
Instrucțiuni
Combinați siropul și oțetul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 3 minute), amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă muștarul.
Tăiați carnea de porc în cruce în 8 bucăți.
Așezați fiecare bucată de porc între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc uniform cu sare și piper.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte.
Adăugați amestecul de oțet; gătiți 1 minut sau până la gradul dorit de coacere, transformând carnea de porc în strat.
Așezați 2 medalioane de porc pe fiecare dintre cele 4 farfurii; stropiți aproximativ 1 lingură de amestec de sirop peste fiecare porție.