Maple Bacon Fiert Varza De Bruxelles

Maple Bacon Fiert Varza De Bruxelles
Maple Bacon fiert varza de Bruxelles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 381 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,71 USD pe porție. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de slănină, sare, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Varză de Bruxelles înăbușită cu slănină, Varză De Bruxelles Înăbușită Cu Rețetă De Slănină, și Varză de Bruxelles înăbușită cu cidru și slănină.

Instrucțiuni

1
Clătiți varza de Bruxelles sub apă rece și rezervați-o pe o cârpă uscată pentru a se usca. Odată uscat, tăiați fiecare încolțit în sferturi și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Așezați fâșiile de slănină pe o tăietură și tăiați-le în fâșii de 3/4 inci. Într-o tigaie medie, încălziți lardoanele la foc mediu până când sunt crocante. Strecurați lardoanele din tigaie și așezați-le pe prosoape de hârtie. Păstrați grăsimea de slănină în tigaie, adăugați untul și încălziți până se topește. Odată ce untul este topit, adăugați varza de Bruxelles și amestecați frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se sotează până când mugurii încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
4
Adăugați lardonii înapoi la germeni și adăugați siropul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
VarzăVarză
5
Se încălzește până când siropul pare să se lipească de varza de Bruxelles și se ajunge la o caramelizare profundă. Condimentează cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista