Maple Apple Pandowdy cu afine uscate
Maple Apple Pandowdy cu afine uscate este un fără gluten desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 330 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mere, afine, sirop de arțar de gradul b și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Granola de arțar-nuc cu afine uscate, Granola de arțar-nuc cu afine uscate, și Sos gros de mere-rubarbă cu afine uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în al treilea cuptor inferior; preîncălziți la 350 F.
Se amestecă primele 5ingrediente în cuptor oval de 13x9x2 inci. Dot unt peste amestecul de mere.
Așezați crusta deasupra umpluturii. Folddough marginile sub; crimp decorativ.Folosind un cuțit mic, tăiați opt pătrate de 1 inch în crustă, distanțându-vă și tăind crusta, dar lăsând pătratele la locul lor.
Coaceți până când crusta este uscată,dar încă palidă, aproximativ 35 de minute. Creșteți temperaturala 400 de grade F.
Presărați crusta cu 1 lingurăzahăr; continuați să coaceți până când merele sunttender, crusta este aurie, iar sucurile bule,aproximativ 35 de minute (amestecul va fi siropos).faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește. Reîncălzirea neacoperită în 300 de minute de circulație 20 de minute. Se răcește 15 până la 20 de minute.
Se servește cald cu înghețată.