Manual Patru Chiftele De Brânză
Manual patru chiftele de brânză este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 150 de calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,17 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați orez, pkt. se agită amestecul de acoperire condimentat panko, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Paste realizate manual cu sos de roșii și anghinare, Mango Simplu Crumble} Treizeci De Zile Lucrate Manual, și Paste realizate manual cu Pancetta, roșii Cherry și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă brânza.
Se amestecă carnea, orezul, usturoiul și jumătate din amestecul de brânză doar până se omogenizează; se modelează în 12 bile, folosind aproximativ 1/3 cană pentru fiecare.
Așezați într-un vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Acoperiți cu sos de paste și amestecul de brânză rămas.
Coaceți 10 min. sau până când chiftelele sunt gata (160F) și sosul este încălzit.