Manila Supă De Scoici
Rețeta de supă de scoici Manila este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță o mare pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 702 calorii, 10g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat această supă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, cartofi, condimente de fierbere a crabului și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Stephanie Izard Manila scoică și cârnați Linguine, Supă De Scoici, și Mo ' s Clam Chowder pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul și untul și adăugați țelină și ceapă, sotând până la translucid.
Adăugați făină pentru a face un roux.
Adăugați suc de scoici și amestecați bine pentru a integra aromele. Reduceți căldura la minim, adăugați smântână și aduceți încet la foc mic.
Adăugați cartofii și lăsați să gătească până când se înmoaie doar furculița. Pe măsură ce cartofii încep să se înmoaie, amestecați scoicile și continuați să fierbeți până când scoicile devin opace, dar aveți grijă să nu gătiți prea mult cartofii. Se condimentează cu sare, piper și crab se fierbe condimente, dupa gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Thousand Islands Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Vinăria Thousand Islands Chardonnay]()
Vinăria Thousand Islands Chardonnay
Baril fermentat în stejar American, acest vin cu corp mediu prezintă arome de unt și nucă de cocos, urmate de arome clare de mere și vanilie.