Manicotti ușor de umplut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Manicotti ușor de umplut. Această rețetă servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 189 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți la îndemână brânză cu sfoară, sos de spaghete, coji de manicotti și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Manicotti Ușor Coapte, Manicotti Ușor Fără Carne, și Manicotti Ușor Cu Trei Brânzeturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti manicotti conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă sosul de spaghete.
Întindeți jumătate din sosul de carne într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Scurgeți manicotti; umpleți fiecare coajă cu o bucată de brânză sfoară.
Se pune peste sosul de carne; se acoperă cu sosul rămas. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până se încălzește.
Se presară cu brânză mozzarella.
Coaceți 5-10 minute mai mult sau până când brânza este topită.