Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Manicotti de vită măcinată cu brânză. Această rețetă servește 7. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 409 calorii, 37g de proteine, și 23g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ceapă, sos de paste cu roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Brânză de vită măcinată și caserolă de orez, Prăjituri ușoare de carne de vită și orez, și Prăjituri prăjite cu carne de vită măcinată și orez.
Instrucțiuni
1
Gătiți și scurgeți manicotti conform instrucțiunilor de pe ambalaj folosind un timp minim de gătit (gătitul pentru un timp minim ajută la prevenirea ruperii cojilor în timpul umplerii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manicotti
(recomandat: Sos A1)
2
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere. Se amestecă sosul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Strângeți spanacul dezghețat pentru a se scurge; se întinde pe prosoape de hârtie și se usucă. Într-un castron mediu, amestecați spanacul, brânza de vaci, ciupercile, 1/3 cană parmezan, nucșoara și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Biscuiți Din Grâu Integral
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
În vasul de copt, întindeți 1 cană din amestecul de carne de vită. Umpleți cojile de manicotti cu amestec de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manicotti
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
(recomandat: Sos A1)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Puneți cochilii pe amestecul de carne de vită în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se toarnă amestecul de vită rămas uniform peste coji, acoperind complet cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Se presară cu brânză mozzarella și 2 linguri de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9
Acoperiți și coaceți 30 de minute. Descoperiți și coaceți cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până când este fierbinte și Bulbuc.