Manicotti De Vită Măcinată Cu Brânză

Manicotti De Vită Măcinată Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Manicotti de vită măcinată cu brânză. Această rețetă servește 7. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 409 calorii, 37g de proteine, și 23g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ceapă, sos de paste cu roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Brânză de vită măcinată și caserolă de orez, Prăjituri ușoare de carne de vită și orez, și Prăjituri prăjite cu carne de vită măcinată și orez.

Instrucțiuni

1
Gătiți și scurgeți manicotti conform instrucțiunilor de pe ambalaj folosind un timp minim de gătit (gătitul pentru un timp minim ajută la prevenirea ruperii cojilor în timpul umplerii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere. Se amestecă sosul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Strângeți spanacul dezghețat pentru a se scurge; se întinde pe prosoape de hârtie și se usucă. Într-un castron mediu, amestecați spanacul, brânza de vaci, ciupercile, 1/3 cană parmezan, nucșoara și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
În vasul de copt, întindeți 1 cană din amestecul de carne de vită. Umpleți cojile de manicotti cu amestec de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Puneți cochilii pe amestecul de carne de vită în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se toarnă amestecul de vită rămas uniform peste coji, acoperind complet cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Se presară cu brânză mozzarella și 2 linguri de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9
Acoperiți și coaceți 30 de minute. Descoperiți și coaceți cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții7
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista