Manicotti cu cârnați și brânză

Manicotti cu cârnați și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați manicotti cu cârnați și brânză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 711 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, cârnați, un recipient de 15 uncii brânză ricotta cu lapte integral și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Manicotti Cu Brânză De Cârnați, Manicotti cu cârnați italieni și sos de brânză cremă, și Sausage Manicotti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pierce fiecare cârnați de mai multe ori cu vârful cuțitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Așezați cârnații într-o cratiță mare și grea; adăugați ceapa. Capac; gatiti la foc mediu-mic 5 minute. Întoarceți cârnații; se amestecă ceapa. Acoperiți și continuați să gătiți până când cârnații eliberează puțină grăsime și ceapa începe să se coloreze, aproximativ 5 minute. Descoperi; crește căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați vin și fierbeți până când vinul se evaporă și ceapa este aurie, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se ia de pe foc.
5
Montați moara de alimente direct pe tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați roșii cu sucuri și piure prin moară în tigaie, lăsând doar semințe în urmă și răzuind toată pulpa de roșii din partea inferioară a morii alimentare în tigaie; sau roșii piure cu sucuri în procesor, apoi strecurați semințele și adăugați piure în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați piper roșu zdrobit. Se fierbe foarte ușor la foc mic până când sosul se îngroașă și se reduce la 2 căni, amestecând sosul și întorcând cârnații ocazional, aproximativ 1 oră 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Adăugați busuioc tăiat și fierbeți sosul cu 5 minute mai mult. Folosind clești, transferați cârnații pe farfurie și răciți. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Așezați ricotta într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Se amestecă în cuburi provolone, 2 linguri parmezan ras și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
ProvoloneProvolone
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
11
Tăiați cârnații în cuburi de 1/4 inch; Se amestecă în amestecul de brânză. Condimentați umplutura după gust cu sare. (Sosul și umplutura pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Gatiti manicotti in oala mare cu apa clocotita cu sare pana cand este inca oarecum ferma de muscat si aproximativ 3/4 fiarta, aproximativ 7 minute (in functie de marca). Folosind clești, transferați cu grijă manicotti din oală pe foaia de copt căptușită cu folie și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Ungeți uleiul de măsline peste fundul vasului de copt din sticlă de 13x9x2 inci; întindeți 3 linguri de sos peste. Folosind linguriță, umpleți fiecare din 12 manicotti cu aproximativ 1/3 cană amestec de brânză-cârnați. Aranjați pastele umplute într-un singur strat în vasul pregătit și puneți sosul rămas peste lingură. (Se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți cu folie de plastic; lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste UmplutePaste Umplute
ManicottiManicotti
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Presărați restul de 3/4 cană parmezan deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Coaceți manicotti descoperit până când se încălzește și sosul clocotește pe fundul vasului, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați manicotti să stea 5 minute și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista