Manicotti cu cârnați și brânză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați manicotti cu cârnați și brânză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 711 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, cârnați, un recipient de 15 uncii brânză ricotta cu lapte integral și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Manicotti Cu Brânză De Cârnați, Manicotti cu cârnați italieni și sos de brânză cremă, și Sausage Manicotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierce fiecare cârnați de mai multe ori cu vârful cuțitului.
Așezați cârnații într-o cratiță mare și grea; adăugați ceapa. Capac; gatiti la foc mediu-mic 5 minute. Întoarceți cârnații; se amestecă ceapa. Acoperiți și continuați să gătiți până când cârnații eliberează puțină grăsime și ceapa începe să se coloreze, aproximativ 5 minute. Descoperi; crește căldura la mediu.
Adăugați vin și fierbeți până când vinul se evaporă și ceapa este aurie, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Montați moara de alimente direct pe tigaie.
Adăugați roșii cu sucuri și piure prin moară în tigaie, lăsând doar semințe în urmă și răzuind toată pulpa de roșii din partea inferioară a morii alimentare în tigaie; sau roșii piure cu sucuri în procesor, apoi strecurați semințele și adăugați piure în tigaie.
Adăugați piper roșu zdrobit. Se fierbe foarte ușor la foc mic până când sosul se îngroașă și se reduce la 2 căni, amestecând sosul și întorcând cârnații ocazional, aproximativ 1 oră 15 minute.
Adăugați busuioc tăiat și fierbeți sosul cu 5 minute mai mult. Folosind clești, transferați cârnații pe farfurie și răciți. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Așezați ricotta într-un castron mediu.
Se amestecă în cuburi provolone, 2 linguri parmezan ras și piper negru.
Tăiați cârnații în cuburi de 1/4 inch; Se amestecă în amestecul de brânză. Condimentați umplutura după gust cu sare. (Sosul și umplutura pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.)
Gatiti manicotti in oala mare cu apa clocotita cu sare pana cand este inca oarecum ferma de muscat si aproximativ 3/4 fiarta, aproximativ 7 minute (in functie de marca). Folosind clești, transferați cu grijă manicotti din oală pe foaia de copt căptușită cu folie și răciți.
Ungeți uleiul de măsline peste fundul vasului de copt din sticlă de 13x9x2 inci; întindeți 3 linguri de sos peste. Folosind linguriță, umpleți fiecare din 12 manicotti cu aproximativ 1/3 cană amestec de brânză-cârnați. Aranjați pastele umplute într-un singur strat în vasul pregătit și puneți sosul rămas peste lingură. (Se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți cu folie de plastic; lăsați să stea la temperatura camerei.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Presărați restul de 3/4 cană parmezan deasupra sosului.
Coaceți manicotti descoperit până când se încălzește și sosul clocotește pe fundul vasului, aproximativ 20 de minute.
Lăsați manicotti să stea 5 minute și serviți.