Manicotti cu cârnați picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Manicotti cu cârnați picant. Această rețetă face 10 porții cu 398 de calorii, 22 g de proteine și 28 g de grăsime fiecare. Pentru 1,59 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați sare, parmezan, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 47%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Manicotti de cârnați, Manicotti de cârnați și Manicotti de dovleac și cârnați.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; se scurge si se pune deoparte. În aceeași tigaie, aduceți roșiile și sosul marinara la fiert. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Într-un castron mare, combinați ouăle, ricotta, parmezanul, ardeii iute, pătrunjelul, condimentele italiene, sarea, pudra de usturoi și piperul.
Împărțiți 2 căni de sos între două unse de 13 inchi. x 9-in. vase de copt. Umpleți coji de manicotti nefierte cu amestec de brânză.
Puneți în tigăi pregătite.
Se presară cu cârnați; acoperiți cu sosul rămas.
Acoperiți și coaceți la 375° timp de 50 de minute. Descoperi; se presară cu brânză mozzarella.
Coaceți 10 minute mai mult sau până când brânza se topește și manicotte este frageda.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.