Manhattan Supă De Scoici
Manhattan Clam Chowder ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Această rețetă face 6 porții cu 142 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. Dacă aveți scoici, roșii, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Manhattan Supă De Scoici, Manhattan Supă De Scoici, și Manhattan Supă De Scoici.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 2 minute.
Adăugați cartofi și următoarele 5 ingrediente (cartofi prin suc de scoici); aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți 15 minute sau până când cartoful este fraged. Se amestecă scoici; gatiti 3 minute. Se toarnă în boluri de supă; se presară cu pătrunjel.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.