Mango Thai Basil Margarita
Mango Thai Basil Margarita ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 529 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Mergeți la magazin și ridicați apă, mango, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Mango Și Feta Cu Măsline Negre Și Busuioc Thailandez, Creveți de busuioc în stil thailandez cu orez de busuioc-nucă de cocos, și Pui de busuioc thailandez și 5 paste savuroase îmbunătățite cu busuioc.
Instrucțiuni
Pentru a face piure de Mango, puneți mango, zahăr și apă în blender. Capac; se amestecă la viteză mare până se omogenizează.
Transferați în recipientul de depozitare; acoperiți și refrigerați până la 3 zile. Face aproximativ 1 1/2 cani.
Pentru a face margarita, adăugați 1 1/2 oz din piureul de mango, tequila, lichiorul cu aromă de portocale, sucul de lămâie și frunzele de busuioc rupte în agitatorul de cocktail. Umpleți agitatorul cu gheață; acoperiți și agitați energic. Se strecoară în pahar de cocktail umplut cu gheață proaspătă; top cu sifon club.
Garnisiți cu mango sau frunze suplimentare de busuioc thailandez.