Mango Thai Basil Margarita

Mango Thai Basil Margarita
Mango Thai Basil Margarita ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 529 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Mergeți la magazin și ridicați apă, mango, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Mango Și Feta Cu Măsline Negre Și Busuioc Thailandez, Creveți de busuioc în stil thailandez cu orez de busuioc-nucă de cocos, și Pui de busuioc thailandez și 5 paste savuroase îmbunătățite cu busuioc.

Instrucțiuni

1
Pentru a face piure de Mango, puneți mango, zahăr și apă în blender. Capac; se amestecă la viteză mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MangoPiure De Mango
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați în recipientul de depozitare; acoperiți și refrigerați până la 3 zile. Face aproximativ 1 1/2 cani.
3
Pentru a face margarita, adăugați 1 1/2 oz din piureul de mango, tequila, lichiorul cu aromă de portocale, sucul de lămâie și frunzele de busuioc rupte în agitatorul de cocktail. Umpleți agitatorul cu gheață; acoperiți și agitați energic. Se strecoară în pahar de cocktail umplut cu gheață proaspătă; top cu sifon club.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Piure De MangoPiure De Mango
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Apă SpumantăApă Spumantă
LichiorLichior
TequilaTequila
PortocaliuPortocaliu
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
GheațăGheață
4
Garnisiți cu mango sau frunze suplimentare de busuioc thailandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate9
Revista