Mango Tarte Tatin

Mango Tarte Tatin
Mango Tarte Tatin ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 502 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, unt, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Tarte Tatin cu aroma de ceai (Tarte Tatin au TH Inktiv), TARTE TATIN, și Tarte Tatin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 6 ramekins
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
În robotul de bucătărie (sau, alternativ, într-un castron), amestecați făina, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați untul și pulsul pentru a amesteca (sau amestecați cu degetele) până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
5
Adăugați gălbenușul, amestecați-l. Dacă aluatul nu se ține împreună când este apăsat între 2 degete, adăugați apa cu gheață, 1 lingură la un moment dat, până când se face. Întoarceți aluatul pe o suprafață plană ușor înmuiată. Frământați aluatul până se omogenizează, aplatizați-l și înfășurați-l în plastic. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
6
Puneți mango-urile pe o suprafață plană și, unul câte unul, țineți mango-urile în poziție verticală și tăiați o felie de pe fiecare "parte". E ca și cum mere sferturi numai tu sunt evitarea groapă mare în centrul fiecărui mango. Faceți fiecare felie cât mai adâncă pentru a extrage carnea maximă din fiecare mango. Feliați și bucata mai mică de pe partea superioară și inferioară a fiecărui fruct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
7
Într-o tigaie la foc mic, topiți zahărul până devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați untul(se va balona).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
9
Scoateți tigaia de pe foc și turnați cantități egale de amestec de zahăr caramelizat în fiecare ramekin. Împărțiți bucățile de mango între ramekine și apăsați fructele în sosul de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Rotiți aluatul pe o suprafață înmuiată (sau, alternativ, între 2 bucăți de hârtie cerată) și tăiați cercuri care se potrivesc cu vârfurile ramekinilor. Trageți marginile aluatului în interiorul ramekinilor, astfel încât să acopere fructele. Este ca și cum ați arunca fructele într-un pat de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Așezați ramekinele pe o tigaie de foi și în centrul cuptorului și coaceți până se rumenesc patiseria, 15 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Scoateți ramekinele din cuptor și lăsați-l să se răcească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Demontarea: nu vă temeți de eșec. Un Tarte tatin este frumos atunci când imperfect!
14
Așezați o farfurie peste toppingul de patiserie și întoarceți tarta pe farfurie. Poți s-o faci!
15
Turnați caramelul rezervat înapoi peste tartă. Dacă rămâne vreun fruct în partea de jos a tigaiei, pur și simplu scoateți-l și introduceți-l orice goluri de fructe înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Serviți cald cu înghețată sau o păpușă de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista