Mango-Strawberry Sorbet Torte

Mango-Strawberry Sorbet Torte
Mango-Strawberry Sorbet Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 321 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căpșuni, sorbet de căpșuni, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mango Sorbet Torte, Șerbet De Mango Cu Căpșuni, și Șerbet De Mango Cu Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 15x10x1 inci cu spray de copt cu făină. Linia de jos a tigaiei cu hârtie cerată; pulverizați hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 21 până la 27 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Scoateți din tigaie în raftul de răcire; îndepărtați hârtia cerată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
6
Tăiați tortul transversal în 3 secțiuni egale. Pe platoul de servire lung, Așezați 1 secțiune, cu partea rotunjită în jos.
7
Întindeți sorbetul de mango uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet De MangoSorbet De Mango
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
8
Așezați o altă secțiune de tort pe sorbet; apăsați în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
9
Se întinde cu sorbet de căpșuni. Se acoperă cu secțiunea de tort rămasă; apăsați în jos. Acoperiți ușor; congelați aproximativ 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
SorbetSorbet
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
10
Într-un castron mare, bateți ingredientele de glazură cu un mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Frost părți și partea de sus a torte. Congelați aproximativ 1 oră sau până când este ferm. Chiar înainte de servire, garnisiți blatul cu coajă de tei și căpșuni. Pentru a servi, lăsați să stea la temperatura camerei 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Coaja De TeiCoaja De Tei
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
11
Tăiați torte în jumătate pe lungime, apoi tăiați transversal de 7 ori pentru a face un total de 16 felii.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Desertul congelat poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista