Fazan cu aragaz lent cu ciuperci și măsline
Fazanul cu aragaz lent cu ciuperci și măsline este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 161 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, piper măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați 365 de zile de gătit lent: pentru aragaz lent miere Dijon pui și ciuperci, 365 de zile de gătit lent: pentru carne de vită și ciuperci cu aragaz lent (cu un ingredient secret), și Pui Balsamic cu aragaz lent cu măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina, sarea și piperul într-o pungă de plastic resigilabilă; agitați pentru a amesteca.
Așezați bucățile de fazan în amestecul de făină și agitați până când sunt acoperite uniform.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Agitați orice exces de făină de pe bucățile de fazan și puneți-le în uleiul fierbinte. Gatiti pana cand fazanul se rumeneste pe ambele parti, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Așezați fazanul într-un aragaz lent, rezervând uleiul în tigaie. Gatiti ceapa in uleiul ramas pana se inmoaie, aproximativ 3 minute. Amestecați ciupercile și usturoiul și continuați să gătiți și să amestecați până când ciupercile s-au înmuiat și usturoiul s-a înmuiat, încă aproximativ 5 minute.
Se toarnă vinul în tigaie și se aduce la fierbere. Se fierbe 5 minute, apoi se toarnă bulionul de pui și se întoarce la fierbere.
Se toarnă amestecul de ciuperci în aragazul lent și se presară cu măsline negre feliate.
Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 4 ore sau scăzut timp de 7 ore.