Fazan cu aragaz lent cu ciuperci și măsline

Fazan cu aragaz lent cu ciuperci și măsline
Fazanul cu aragaz lent cu ciuperci și măsline este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 161 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, piper măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați 365 de zile de gătit lent: pentru aragaz lent miere Dijon pui și ciuperci, 365 de zile de gătit lent: pentru carne de vită și ciuperci cu aragaz lent (cu un ingredient secret), și Pui Balsamic cu aragaz lent cu măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina, sarea și piperul într-o pungă de plastic resigilabilă; agitați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Așezați bucățile de fazan în amestecul de făină și agitați până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FazanFazan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Agitați orice exces de făină de pe bucățile de fazan și puneți-le în uleiul fierbinte. Gatiti pana cand fazanul se rumeneste pe ambele parti, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FazanFazan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați fazanul într-un aragaz lent, rezervând uleiul în tigaie. Gatiti ceapa in uleiul ramas pana se inmoaie, aproximativ 3 minute. Amestecați ciupercile și usturoiul și continuați să gătiți și să amestecați până când ciupercile s-au înmuiat și usturoiul s-a înmuiat, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
FazanFazan
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
5
Se toarnă vinul în tigaie și se aduce la fierbere. Se fierbe 5 minute, apoi se toarnă bulionul de pui și se întoarce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se toarnă amestecul de ciuperci în aragazul lent și se presară cu măsline negre feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline NegreMăsline Negre
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
7
Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 4 ore sau scăzut timp de 7 ore.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista