Mango Salsa pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 418 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, mango, cilantro și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până mango ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Încercați Pui de Mango la grătar cu Salsa de mango cu căpșuni, Mango Salsa Pui, și Pui cu salsa de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face SALSA: într-un castron mic, combinați mango, ceapa, cilantro, ardeiul gras verde și ardeiul roșu chile. Puneți deoparte până la servirea timpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ardei Iute Roșu
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Ceapă
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați ușor pieptul de pui cu un ciocan pentru a aplatiza. Bateți oul și laptele împreună. Apoi înveliți-le în amestecul de ou/lapte, apoi pesmetul. Se răcește timp de 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pesmet
Lapte
Ouă
3
Se sotează puiul în ulei de măsline până se gătește și sucurile se limpezesc.
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.