Mango Salsa Pui
Mango Salsa pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 418 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, mango, cilantro și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până mango ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Încercați Pui de Mango la grătar cu Salsa de mango cu căpșuni, Mango Salsa Pui, și Pui cu salsa de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face SALSA: într-un castron mic, combinați mango, ceapa, cilantro, ardeiul gras verde și ardeiul roșu chile. Puneți deoparte până la servirea timpului.
Lăsați ușor pieptul de pui cu un ciocan pentru a aplatiza. Bateți oul și laptele împreună. Apoi înveliți-le în amestecul de ou/lapte, apoi pesmetul. Se răcește timp de 1/2 oră.
Se sotează puiul în ulei de măsline până se gătește și sucurile se limpezesc.
Se scurge și se servește cu salsa de mango.
Garnisiți cu frunze de coriandru.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR]()
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.