Mango - Salsa de fasole neagră necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 72 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de ardei gras, coajă de tei, bucăți de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salsa cu fasole neagră și Mango, Salsa De Mango Cu Fasole Neagră, și Salsa De Fasole Neagră Mango.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 10 ingrediente și, dacă se dorește, jicama. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jicama
2
* Se poate înlocui 1 cană de ananas proaspăt tăiat cubulețe.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.