Mango picant la grătar cu cremă
Mango picant la grătar cu Crema ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară, integrală 30 și vegetariană servește 6 și costă 83 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de mango, piper cayenne, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Încercați Mango picant la grătar cu cremă, Tacos de pește la grătar cu Salsan de Mango și cremă de coriandru, și Sandvișuri cu friptură la grătar, Avocado și cremă picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Tăiați carnea de mango din groapă în felii mari și aranjați pe o foaie de copt.
Se presară sare, piper negru și cayenne, după gust.
Stropiți cu ulei de măsline. Întoarceți-le și presărați cealaltă parte cu condimentele și un strop de ulei de măsline. Puneți grătarul timp de 1 până la 3 minute, la grătar pe ambele părți.
Se scoate de pe grătar într-un vas de servit și se presară cu sucul de lămâie.
Stropiți crema peste mango și garnisiți cu jalapenos și coriandru.