Mango-Papaya Daiquiri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Mango-Papaya Daiquiri. O porție conține 387 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de suc de ananas, cremă de nucă de cocos, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 13%. Încercați Mango Daiquiri, Mango Daiquiri, și Strawberry Mango Daiquiri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puree căpșuni într-un blender până la neted. Împărțiți piureul de căpșuni uniform între 4 pahare înalte.
Puneți gheața în blender; adăugați mango și următoarele 4 ingrediente. Procesați până la neted.
Turnați amestecul mango-papaya uniform peste piureul de căpșuni în pahare.
Gheață "caldă": gheața ușor topită amestecă o băutură mai bună, spune Ernie. El sugerează să lăsați gheața să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute înainte de utilizare. "Ar trebui să fie umed la atingere fără să vă lipiți de degete", explică el.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.