Mango Mania Salsa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Mango Mania Salsan. O porție conține 222 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,75 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, coriandru, mango și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 40 minute. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 89%. Rețete similare sunt Pui de Mango la grătar cu Salsa de mango cu căpșuni, Snickerdoodle Cookie Mania, și Ciuperci Mania Marzetti pentru mama.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare. Grătar ușor de grătar și puneți ceapa pe grătar. Gatiti pana se innegreste usor.
Se taie ceapa și se combină cu mango, usturoi, habanero, cilantro și cidru de mere într-un bol de amestecare. Condimentează cu sare după gust.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.