Mango Mahi Seviche

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mango Mahi Seviche. Această rețetă servește 5. O porție conține 128 calorii, 18g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $ 3.79 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Un amestec de piper, coriandru, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Seviche de Camarones cu Mango și Habanero (Seviche de creveți cu Mango și Habanero), Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră, și din cartea de bucate Master Your Metabolism a lui Jillian Michaels: Mahi Mahi picant și tacos de pește Mango.
Instrucțiuni
Combinați ceapa, sucul, 1/8 linguriță de sare și peștele într-un castron mare.
Lăsați să stea 10 minute.
Adăugați restul de 1/8 linguriță de sare, mango, ardei gras roșu, coriandru și piper negru; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 1 oră.